Gediplomeerd kapster aan huis 

Producten


Wella Care bestaat nu uit 5 product lijnen: 

Wella Balance speciaal voor de hoofdhuid.

Heeft u last van hoofdhuidproblemen? Dan is de Wella Balance lijn echt iets voor u!

De Balance lijn bestaat uit;

Calm: Deze kalmeert de gevoelige hoofdhuid. Jeuk wordt verminderd en de hoofdhuid voelt weer als nieuw.

Clean anti roos shampoo: een kalmerende anti-roos behandeling die schilfers verwijdert van de hoofdhuid en het haar hydrateert. Wella Care Balance verzacht, kalmeert en verfrist de hoofdhuid.

Pure: Pure Purifying Shampoo verwijdert alle onzuiverheden, productresten en vuil.  

Het haar wordt voorbereid op hydratatie en krijgt nieuwe glans en een fris uiterlijk.

Refresh: Verkoelt en stimuleert de hoofdhuid en maakt het haar weer levendig.

Wella Age speciaal voor rijper (lang) haar, wat aardig wat te verduren krijgt.

Wella Care Age herstelt en versterkt rijper haar. Het helpt fijn, kwetsbaar haar de effecten van tijd te weerstaan.


Wella Styling bestaat uit 3 product lijnen: 


Wella Wet: op nat haar te gebruiken. Bijvoorbeeld een versteviging. Er zijn verschillende soorten verstevigingen. Zowel in een mousse als in een spray. Deze zijn ook er weer in verschillende holding levels, zodat deze aansluiten op uw wensen.

Wella Dry: op droog haar te gebruiken. Zoals gel, wax & glans serum. De gel & wax zijn ook in verschillende holding levels & soorten verkrijgbaar, zodat deze aansluiten op uw wensen. De mirror polish ( glans serum ) zorgt voor een ultieme glans.

Wella Finish: finishing producten zoals haarlak / glans spray. De haarlak zorgt voor een perfectie setting, zodat uw kapsel de gehele dag goed blijft zitten.


Wella Styling zijn hoogwaardige stylingproducten die je persoonlijke charisma een boost geven. Combineer Wet, Dry en Finish producten om een eindeloze variatie aan expressieve styles te creëren.

 

Wella Brilliance speciaal voor gekleurd haar.

Vervaagd uw kleur na verloop van tijd? Probeer dan eens de producten van Wella Brilliance! Deze zorgen voor een optimaal behoudt van uw kleur. Door de toegevoegde diamantpoeder ervaart u ook nog eens een schitterende glans.

De Wella Brilliance lijn is verrijkt met de Wella Triple Blend Technologie. Deze technologie bevat ingrediënten, zoals diamantpoeder en champagne, wat gekleurd haar verzorgt. Dit beschermt ook tegen uitdroging, warmte en kleurvervaging. 

Wella Styling bestaat uit 3 product lijnen: 

Wella Enrich speciaal voor droog, beschadigd haar. 

Verzorgt het haar en geeft zelfs aan fijn haar volume en levendigheid. De Enrich lijn laat ook stug, weerbarstig haar onweerstaanbaar zacht aanvoelen. Het Enrich masker zorgt voor een intensieve verzorging en beschermd ook droog en beschadigd haar. Wella Enrich is verrijkt met speciaal zijde-extract wat uw haar mooi glad en glanzend maakt.


Wella Care Sun. Optimale haarverzorging voor haar wat veel blootgesteld wordt aan de zon.

Zon, chloor en zout water zijn schadelijk voor het haar hierdoor verliest het haar glans en wordt het stug. Om dit te voorkomen gebruikt u Wella Care Sun.


Deze lijn bestaat uit een Shampoo, Conditioner, Protector & Hydrator.Uw thuiskapster in Alblasserdam, H.I. Ambacht, Papendrecht en Zwijndrecht.

Thuiskapster   l   Prijzen   l   Acties   l   Uw voordelen   l   Producten   l   Contact

Nagelstyliste

06-53766925